Vanuit een gedeelde visie op organisaties hebben we deze website opgezet. Om te leren, te delen, kennis en ervaringen te verbinden. Als er aanleiding is voor jou of je organisatie om verder te verkennen, neem dan contact op!

Marianne

Ik ben een ondernemende all rounder met een passie voor de ontwikkeling van mens, team en organisatie. Vanuit een marketing achtergrond ben ik vanaf 2000 gaan werken bij opleiding- en trainingsbureaus. Zo heb ik bij ISBW, Schouten & Nelissen gewerkt als programma/business development manager. En de laatste jaren voordat ik zelfstandig werd, gewerkt bij de Baak; gespecialiseerd in ‘the human side of enterprise‘. Door al deze ervaringen en meer, is in mij een soort van hybride motor ontstaan waar mensen & markt samen komen. Deze combinatie van business en learning kleurt mij als professional en bepaalt mijn signature. Ik werk als trainer, coach, adviseur, interim manager op thema’s die gaan over organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik werk binnen verschillende sectoren, bij voorkeur op maatschappelijk relevante thema’s. Naast ZZP’er ben ik moeder van Julian, Casper en Elise en vriendin van Marcel.

Mijn motto: overal zijn kansen, de kunst is om ze te benutten

Meer informatie is te vinden op mijn website www.mariannevanmunster.nl. En meer te lezen op mijn blog ‘Alle wijsheid ligt op straat’.

Sjoerd

Ik ben initiatiefnemer van de Firma Zuiver – club voor fris leiderschap. Ik werk als interim (people) manager. Ik verzorg trainingen voor leidinggevenden. Ik denk meer met ondernemers, directies en management op het snijvlak business en people.

Het is mijn bedoeling om een substantiële bijdrage te leveren aan de maatschappelijke behoefte om op een andere manier samen te werken. Ik streef naar zuivere (eerlijke, open en transparante) organisaties waarbij de bron (de bedoeling) centraal staat. Dit doe ik vanuit de stellige overtuiging dat de kracht van organisaties in de mensen zit. Ik ga voor fris leiderschap waarbij: vertrouwen, trots, plezier, autonomie en meesterschap, centraal staat!

Gewoon omdat dit voor iedereen leuker werken is en het levert meer op (in alle opzichten). Samenwerken mag toch ook leuk zijn en dat is het voor vele simpelweg (nog) niet. Leidinggevenden en ondernemers kunnen hierin echt het verschil maken en ik draag daar graag aan bij.

Voor meer informatie: SB Leiderschap & Management en Firma Zuiver.

Ik ben gelukkig getrouwd met Lotte en we hebben samen drie prachtige kinderen: Simon, Lisa & Noor.